Menu Sluiten

Keukenkraan Bruisend Water

GROHE is werelds marktleider in de sanitairbranche. Vanuit vijf productielocaties produceren we sanitaire producten zoals kranen, watersystemen, douchesystemen en installatiesystemen voor de consumenten- en professionele markt.

GROHE producten voor een perfect huis

Grohe Nederland B.V. is de Nederlandse marketing-, verkoop- en serviceorganisatie. We zijn zowel B2B als B2C gericht en hebben met uiteenlopende klantengroepen te maken, zoals (e)retailers, installateurs, bouwmarkten, adviseurs, architecten, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Onze klanten nemen onze producten via de groothandel af die ze vervolgens weer doorverkopen aan consumenten en zakelijke eindgebruikers. Daarnaast geven wij technische en promotionele ondersteuning aan de diverse afnemers.

Onze producten

Badkamer

  • Van regendouche tot thermostaatkraan: GROHE biedt oplossingen voor de badkamer van je dromen.

Keuken

  • De keukenkranen van GROHE vormen de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Toilet

  • Van douchewc tot hangende toilet, bedieningspanelen en accessoires: met GROHE richt je een toilet compleet in.

Smart Home

  • Met de Smart Home-oplossingen van GROHE bescherm je je huis tegen alle soorten waterschade.

Onze organisatie stelt hoge eisen wat betreft productprestaties, dienstverlening en relatiebeheer. Bij GROHE Nederland werken 87 medewerkers die werkzaam zijn op de volgende afdelingen: IT & Facility, HR, Customer Integration, Logistics, Customer Care, Marketing, Finance en Sales.

Inspiratie

Voor Professionals

Wij zijn u heel graag van dienst bij het beantwoorden van uw vraag of het afhandelen van uw serviceverzoek. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het juiste formulier invult.

92443109244310

Meer info

tags: Keuken – Watersystemen – Spoelbakken – Keuken Accessoires – Keuken Assortiment – 

Wenst u meer info over keukenkraan bruisend water kijk dan vlug op https://www.grohe.nl/nl_nl/ | Keukenkraan Bruisend Water

Douche | Badkamer Accessoires | Domotica | Keuken | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keukenkraan bruisend water

selecteer je interesse consumenten installateurs groothandels architecten designers producten inspiratie diensten online shop aanmelden meld je aan voor een groheaccount en profiteer van vele voordelen waaronder verlengde garantie op geregistreerde producten het inzien van de status van je bestellingen professional en het opslaan van onze producten aan je portfolio. Let op voor inloggen of registreren word je naar het grohe portal geleid keukenkraan bruisend water met korting Inloggen nog niet geregistreerd producten producten badkamer badkamer badkamer badkamer badkamer startpagina badkamer in kleur sanitair series sanitair assortiment accessoire series accessoire assortiment water besparen wastafel wastafel wastafel startpagina assortiment alle series wasbak wastafelkraan sensorkraan douche douche douche startpagina assortiment alle series douchekop en doucheset regendouche highend douche douchekraan douchebak thermostaatkraan thermostaatkraan thermostaatkraan startpagina assortiment alle series douche thermostaatkraan bad thermostaatkraan toilet toilet toilet startpagina assortiment alle series do.

skip to main content grotestraat de haan email ralphclaessensmac.com mobile raphael claessens beproefde oplossingen voor zuiver drinkwater menu home waarom filteren producten over mij blog contact kranen die alles kunnen you are here homedienstenkranen die alles kunnen u wenst een alles in n kraan middels de technologie in diverse kranen kan er worden gespeeld worden met het uitstromende water. En dit op het vlak van watertemperatuur of juist op het vlak van de bubbels het bruiswater.u wenst de temperatuur van het water in te stellen ergens tussen de en c perfect mogelijk. Of u wilt juist koel bruiswater ook dit is perfect mogelijk. Mt of zonder het filteren van het water. Wij bieden mogelijkheden steeds te comineren met een ronde of rechthoekige kraan in de uitvoering chroom inox of zwart. kranen in totaal dus. Mogelijkheid n enkel kokend keukenwater als extra. Met deze oplossing zult u een stuk minder lang in de keuken staan en u vermaken met uw gasten of dat nu gezin of vrienden zijn Extra uitleg over keukenkraan bruisend water U heeft steeds ko.

Bericht over Keukenkraan bruisend water

om deze website optimaal te kunnen gebruiken dient u javascript in te schakelen. Menu home badkamers verwarming waterbehandeling keuken hernieuwbare energie contact zoeken vacatures nieuws tips amp advies maak een afspraak website voor professionals languages nederlands franccedilais menu lambrechts badkamers amp verwarming keuken kraanwerk kraanwerk een degelijke kraan is onmisbaar voor een functionele keuken. Denk maar aan de vele keren per dag dat je m opendraait om je kookpot te vullen groenten en fruit te wassen glazen af te wassen te drinken je handen te wassen het is dan ook erg belangrijk om een kraan te plaatsen die gebruiksvriendelijk duurzaam en stijlvol is. Lambrechts heeft een breed gamma in kraanwerk en helpt je graag met het uitkiezen van ee.