Menu Sluiten

Keukenassortiment

Hansgrohe: leader in douches, keuken- en badkamerkranen die kwaliteit, design en innovatie verenigen. De ideale partner bij de bouw of renovatie van uw keuken en badkamer.

Uw premiummerk voor badkamer en keuken

hansgrohe. Meet the beauty of water.

Modern design en kwaliteitsvolle producten

Als u van mooi design in de badkamer en keuken houdt en als uitstekende kwaliteit belangrijk voor u is, dan zit u goed op deze website. Premium producten voor douche, badkamer en keuken vindt u bij hansgrohe in overvloed. Welke passen bij u? Leer ons assortiment kennen: mengkranen voor lavabo, douche en bad; douches zoals handdouches en hoofddouches, Showerpipes en douchesystemen; keukenproducten zoals keukenmengkranen, keukenspoeltafels en combinaties van spoeltafel en mengkraan.

Producten vinden: mengkranen voor badkamer en keuken

Laat u meeslepen door onze passie voor water! Wij van hansgrohe doen er alles aan om uw contact met water mooier en sensueler te maken. Want wij weten hoe graag men doucht, baadt of afwast, als emotioneel design oog en lichaam streelt, goed in de hand ligt en de zintuigen verwent. Om ervoor te zorgen dat aan de lavabo alles perfect bij elkaar past, heeft hansgrohe meer dan 12.000 combinaties van mengkranen en wastafels getest. Innovatieve technologieën zoals CoolStart en EcoSmart helpen uw water- en energiefactuur te verlagen zonder comfortverlies

Van doucheplezier genieten: regendouche, handdouche en moderne bedieningen

‘Made by Hansgrohe’ betekent ook ‘Designed for Life’. Met Duitse ingenieurskunst en oog voor detail ontwikkelen wij al bijna 120 jaar innovatieve producten, technologieën en functies – met een lange levensduur, zelfs als ze sterk worden belast. Slimme ideeën maken het verschil! Ontdek het zelf, bijvoorbeeld met de hansgrohe Select technologie.

Badkamer en keuken goed plannen: laat u inspireren en helpen

Op de hansgrohe website vindt u trends en creatieve ideeën voor de inrichting van uw badkamer en keuken. Met onze online informatie, mobiele tools of downloadbare catalogi willen wij u inspireren en helpen bij de planning. Goed om weten: ook na de aankoop blijven wij een betrouwbare partner voor u – als het om hulp, service, garantie of onderdelen gaat.

Meer info

tags: Granieten Spoelbakken – Eengreepskeukenmengkraan – Alles Voor Uw Keuken – Premium Producten Keuken – Keuken Producten – 

Wenst u meer info over Keukenassortiment kijk dan vlug op https://www.hansgrohe.be/nl | Assortiment Keuken

Keukenspoeltafel | Badkamers | Spoelbakken | Badkamer accessoires | Combinisations D Éviers | 


Keukenassortiment

werk extra jobs contact fris jong en alternatief snack en keukenassortiment opvallend in de markt geplaatst Keukenassortiment gratis levering Top copyright copy devlieghere food communication privacy verklaring .

home servies amp bestek porselein luxe porselein keramiek bestek steakmessen glas amp bar wijnglazen waterglazen cocktailglazen toebehoren koffie amp thee koffieservies theeservies keuken amp meer keuken buffet deco amp divers contact more nkz a fine distinction nkz is uw referentie op het gebied van de gedekte tafel in uw hotel of restaurant. Ons totaalaanbod omvat zowel modern als klassiek porselein karaktervol keramiek en het keukenmateriaal om uw keuken te bewapenen. naast uw gedekte tafel bieden wij u elegante wijnglazen tot hippe cocktailglazen aan. Of bent u meer op zoek naar trendy whiskeyglazen of waterglazen nkz is uw partner. onze strenge selectienormen zorgen voor kwaliteitsvol materiaal van enkel de beste merken. Daarbovenop komen wij regelmatig met nieuwe producten en designers op de markt. nkz a fine distinction. ons aanbod wij werken samen met uiteenlopende designers om voor u een zo uitgebreid en gediversifieerd aanbod aan te bieden Keukenassortiment prijs op onze website vindt u een voorsmaakje van ons volledige assortiment. Maak een afspraak in onze showro.

Bericht over Keukenassortiment

skip to main content zakelijk vacatures volg ons belgium austria belgium french belgium dutch belgium cyprus czech republic denmark estonia finland france germany greece hungary iceland ireland italy japan korea latvia lithuania malta netherlands norway poland portugal slovakia spain sweden switzerland united kingdom diy dit zijn wij untold stories winkel zoeken contact opnemen veelgestelde vragen we hebben enkele veelgestelde vragen verzameld. Duurzaamheid hebben jullie ook milieuvriendelijke producten ja we hebben heel veel milieuvriendelijke producten voor zover dat haalbaar is zijn we steeds op zoek naar milieuvriendelijke alternatieven Onze suggestie over Keukenassortiment Hier zijn enkele voorbeelden van milieuvriendelijkheid in onze producten fsc ndash al onze papierwaren en de meeste van onze houten artikelen zijn afkomstig uit duurzame bosbouw. Zo vind je op de verpakking van onze notitieboekjes servetten en het meeste van ons wegwerptafelgerei het fsclogo een boom. Dat maakt het jou als consument ma.