Menu Sluiten

Expert Keukens Op Maat

Meubelmakerij Van Den Heuvelproduceert maatkasten in eigen atelier.

Maatkasten met oog voor detail

Vanaf de eerste stap die je zet in de toonzaal van Meubelmakerij van den Heuvel op de Leugenberg in Ekeren, voel en zie je dat hier mensen met passie voor het vak bezig zijn.

Echtgenoten Johan en Christel zorgen zelf, samen met hun vaste medewerkers, voor het MAATWERK van KASTEN, DRESSINGS, SLAAPKAMERS, KEUKENS- en BADKAMERMEUBELS, daar waar het bedrijf reeds in 1974 door vader Van Den Heuvel werd opgericht.

Onze maatkasten en oplossingen:

In ons atelier staan de meest recente CNC-gestuurde machines, waarmee de hoogste detailafwerking wordt behaald. Enkele jaren geleden werd tevens een nieuwe “nestingmachine” operationeel, hierdoor kan de productiesnelheid verhoogd worden en de afvalberg verlaagd; uiteraard zonder aan de vereiste afwerkingsgraad te raken, wat een “win-win” situatie is.

De verschillende materialen, uitvoeringen, stijlen en afwerkingen, zorgen ervoor dat u de juiste keuzes kan maken tijdens uw rondgang in onze toonzaal. Voor de slaapkamer vindt u bij hen ook een collectie boxsprings, tevens van Belgische makelij, zodat alles binnen één plaatje past.

Materialen

Alle onze kasten worden uitgevoerd in gemelamineerde, hoge densiteitplaten, wat de montage verstevigt en een stabiliteit op lange termijn garandeert. Corpusdelen en leggers worden steeds afgewerkt met een kwalitatieve ABS-kantenstrook met een zeer hoge stootvastheid.

Heeft u een vraag of wilt u graag een vrijblijvende offerte ontvangen? Contacteer ons

00026970002697

More info

tags: Advies Antwerpen Keukens Op Maat – Dressingkasten – Ingebouwde Kasten – Kasten Op Maat – Keuken Op Maat – 

Wenst u meer info over expert keukens op maat kijk dan vlug op https://www.vandenheuvel-meubelmakerij.be | Expert Keukens Op Maat

Slapen | Keuken | Interieur | Meubilair | Meubelmakerij | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Expert keukens op maat

menu over ons ontdek onze leden maak een afspraak nl fr de nl fr de welkom wij zijn mhk belgium samen succesvol mhk belgium ondersteunt sinds jaar haar handelspartners in de keukenvakhandel met een omvangrijk dienstenaanbod om zich met succes op deze markt te handhaven en door te kunnen groeien expert keukens op maat raming aanvragen Inmiddels werkt mhk belgium samen met ongeveer handelspartners aan wie eersteklas inkoopcondities worden geboden alsmede een breed dienstenaanbod marketingconcepten en merken specifiek voor de doelgroep. Ontdek onze eigen merken designokeukens voor een mooie kooktijd een keuken van designo vervult vele functies het is de plek waar heerlijke nieuwe recepten worden uitgeprobeerd waar familie en vrienden samenkomen om te eten te praten en te lachen. Het aantrekkelijke design nodigt uit om te blijven hangen de slimme interieurinrichting creert veel opbergruimte en de moderne inbouwapparatuur zorgt ervoor dat koken gemakkelijk gaat. Ontdek de verscheidenheid aan designokeukens en laat u inspireren voor uw eigen keukenontwerp. Designo neolakeukens zo.

k.w. Keukens willebroek over ons k.eukens w.ooninrichting volg ons home inspiratie contact service na verkoop over ons het k.w. Recept inspiratie vacatures binnenschrijnwerker contact service na verkoop navigatie over k.w. Keukens gedurende reeds decennia groeide k.w. Stelselmatig uit tot de specialist in totaalrenovatie. Dankzij de stapsgewijze groei en de persoonlijke aanpak staat het bedrijf op stevige fundamenten. Al die jaren bouwden we op basis van vakmanschap en mondtotmond reclame onze goede naam op. Deze elementen blijven ook onze basispijlers voor een succesvolle toekomst bekijk ons aanbod van expert keukens op maat Kom kennismaken met de persoonlijke aanpak van ons dynamisch team onder leiding van zaakvoerder bart spiessens. Graag tonen we u de unieke k.w. Ingredinten die uw huis op smaak zullen brengen een creatief en functioneel ontwerp gebaseerd op uw dromen en wensen jarenlang vakmanschap in productie en plaatsing een totaalaanpak van afbraakwerk tot schilderwerk knop titel ons team knop titel johan sleebus bestuurder knop titel b.

Mededeling over Expert keukens op maat

home over de schutter keukens kasten dressings inbouwtoestellen realisaties blog vacatures contact inbouwtoestellen als expert in keukens en kasten zijn we gaandeweg ook een expert geworden in keukenapparatuur. Zelfs zonder dat je een nieuwbouwkeuken of een volledige keukenrenovatie voorziet kunnen wij je helpen bij het vervangen van je inbouwtoestellen. Niet alleen geven we raad bij de aankoop maar we plaatsen ook de toestellen passen je kasten aan n zorgen voor service na verkoop. Geef toe waar vind je nog zo n totaalpakket onze werkwijze werkwijze afspraak wil je nieuwe inbouwtoestellen in je keuken in ons kantoor in zandhoven hebben we een volledig ingerichte keuken met een aantal voorbeeldtoestellen als je graag inspiratie wil opdoen. Als een bestaand toestel vervangen moet worden dan is het vaak gemakkelijker om bij je thuis af te spreken. We brengen de catalogi van verschillende merken mee en bekijken ter plaatse .