Menu Sluiten

Vakmanschap Keukenrenovatie Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over vakmanschap keukenrenovatie antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Vakmanschap Keukenrenovatie Antwerpen

Badkamers | Bouw | Keuken | Schrijnwerk | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Vakmanschap keukenrenovatie antwerpen

infolembrechts.be over ons contact schilderwerken en decoratiewerken binnenschilderwerken en behangen buitenschilderwerken en kaleien pvc vloeren zandstralen keukenrenovatie binnenschrijnwerk gyproc houtskeletbouw amp gevelbekleding projecten projecten particulieren bc projecten bedrijven bb schilderwerken en decoratiewerken binnenschilderwerken en behangen buitenschilderwerk amp kaleien pvc vloeren zandstralen keukenrenovatie binnenschrijnwerk gyproc houtskeletbouw amp gevelbekleding projecten projecten particulieren bc projecten bedrijven bb over ons contact lembrechts familiebedrijf met vakkennis en ervaring specialisten in ons vak bij lembrechts zijn we trots op wat we doen met meer dan jaar ervaring zijn we echte specialisten in ons vak. Naast schilderwerken en schrijnwerk zijn we ook gespecialiseerd in zandstralen en lakken keukenrenovatie gyprocwerken houtskeletbouw gevelbekleding en pvc vloeren. Lembrechts ook voor bedrijven wij werken voor.

home werkwijze renoveren totaalrenovatie keuken renovaties badkamer renovaties dressings maatkasten contact badkamer renovatieshome raquo badkamer renovaties baden is van alle tijden maar de sanitaire ruimte van vandaag heeft een veel belangrijkere functie gekregen vakmanschap keukenrenovatie antwerpen schatting aanvragen Vandaag is het een ontspanningsruimte een oase van rust en een plek om te genieten. We besteden dan ook veel meer aandacht aan de functionaliteit maar ook aan de sfeer de gebruikte materialen de gekozen technieken. Liever een ligbad of een verkwikkende regendouche jacuzzi misschien wij helpen je niet alleen bij je keuze maar ook bij de creatie en realisatie. Het renoveren van een badkamer vergt vakmanschap zowel in creatie als realisatie. Dit vakmanschap hebben wij bij yves michielsin huis. Uw badkamer een plek om te genieten contacteer ons de kosten van een badkamerrenovatie hangen af van de technische staat van je huidige badkamer. Na het eerste verkenn.

Mededeling over Vakmanschap keukenrenovatie antwerpen

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest wij bouwen uw dromen algemene bouwwerken antwerpen bekijk onze bedrijfsvideo. Algemene bouwwerken antwerpen of beter gekend als construmax is een erkend en geregistreerd aannemer Wat verstaan we onder vakmanschap keukenrenovatie antwerpen Construmax is gespecialiseerd in nieuwbouwwoningen aanbouw en ook renovatiewerken. ons bedrijf staat garant voor kwalitatief vakmanschap het gebruik van duurzame materialen maar speelt ook in op de laatste trends en technieken binnen de bouwsector. Het motto van algemene bouwwerken antwerpen is uw project is onze zorg .met de grootste zorg de nodige expertise engagement en flexibiliteit ondersteunen we u van begin tot eind van kelder tot zolder van eerste gesprek tot oplevering. Kiezen voor construmax is kiezen voor transparantie als aannemer algemene bouwwer.