Menu Sluiten

Prijs Keukenrenovatie Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over prijs keukenrenovatie antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Prijs Keukenrenovatie Antwerpen

Schrijnwerk | Interieur | Bouw | Keuken | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Prijs keukenrenovatie antwerpen

spring naar inhoud menu home keukens trappen testimonials ons familiebedrijf ons familiebedrijf vacatures contact keuken renovatie wij vervangen enkel uw keukendeuren en of werkblad zonder kap en breekwerk. Vraag gratis prijsofferte keuken renoveren zonder kap of breekwerk kijkt u ook op tegen de rompslomp en de hoge kostprijs van een nieuwe keuken komt uw folie los of wenst u een nieuwe stijl van keuken linorex biedt u de oplossing wij renoveren uw volledige keuken in dagen tijd wij vervangen uw deurfronten en of uw keuken werkblad. De bestaande kasten corpussen blijven staan u bespaart hierdoor tijd en geld. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen poederlak melamine laminaat en halfmassieve of volledig massieve houtsoorten prijs keukenrenovatie antwerpen passend voor uw onderneming Uw oude tegels worden bedekt met laminaat composiet inox hie.

home renovatiewerken binnenwerken badkamerrenovatie contact offerte badkamerrenovatie keukenrenovatie totaalverbouwing binnenafwerking verbouwingswerken in groot antwerpen nodig de vakmannen van bravalo verzorgen renovatiewerk en verbouwingen aan betaalbare prijzen. Contacteer ons vrijblijvend vraag nu een gedetailleerde offerte renovatie verbouwing heidekalmthout gsm .. Contactinfo aanvraag offerte naam email telefoon werfadres gewenste uitvoeringsdatum vraag of opmerking don t enter anything here waarom bravalo ruim jaar ervaring vakmanschap kennis amp kunde betaalbare prijzen gratis offerte prijsofferte op maat aannemer renovatiewerken bravalo uit heidekalmthout maakt graag een gedetailleerde offerte op maat Bekommernis over prijs keukenrenovatie antwerpen Contacteer de aannemer nu en vraag zn beste prijs g.

Inlichtingen over Prijs keukenrenovatie antwerpen

home kennisbank gratis offerte jouw renovatiewerken onze expertise vergelijk offertes voor jouw woningrenovatie start de gratis aanvraag vind specialist in renovatiewerken vraag met n muisklik diverse offertes aan voor je renovatiewerken. Vergelijk meerdere offertes ontvang gratis offertes en vergelijk deze op je gemak. Bespaar tot op de kosten kies de renovatiewerken specialist met de beste prijs en bespaar tot renovatiewerken laat renovatiewerken aan je huis uitvoeren en je huis ziet er weer als nieuw uit knap bijvoorbeeld de gevel op met een gevelrenovatie werk de zolder helemaal af met gyprocwerken of renoveer de keuken. Op deze pagina vind je een handig overzicht van een aantal renovati.