Menu Sluiten

Ontwerp Keuken Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over ontwerp keuken antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Ontwerp Keuken Antwerpen

Interieur | Keuken | Badkamers | Schrijnwerk | Bouw | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Ontwerp keuken antwerpen

toggle navigation projecten over ons contact sal professionele keuken in historisch gebouw antwerpen een geklasseerde patricirswoning uit de e eeuw herbergt sinds de feestorganisator en traiteur salons schoeters. Garchitecten stond vroeger reeds in voor restauratie van de voorgevel en ontwerp van een nieuwe glazen luifel samen met de inrichting van de kantoren ontwerp keuken antwerpen zijn vaak gezocht Doorheen de jaren kende de kelderverdieping een organische groei die jaar later niet meer strookt met de hedendaagse noden en normeringen. Er wordt een volledige reorganisatie en vernieuwing vooropgesteld die in een zo kort mogelijke tijdspanne dient te worden gerealiseerd. De ontwerpfase voorziet een doorgedreven studie van voedselstromen en afwerkingen om tegemoet te komen aan de hoogste haccp hygine.

home wat we doen projecten contact contacteer ons welkom bij vtkamerontwerp we make your room shine design op basis van uw wensen en verwachtingen en uiteraard rekening houdend met de mogelijkheden leggen wij u een mooi en gedetailleerd ontwerp voor. ons ontwerp wordt eveneens vertaald naar een duidelijke en realistische dweergave. dit ontwerp geeft u een idee van hoe de ruimte maatkast dressing er na uitvoering effectief zal uitzien. je weet dus perfect wat je kan verwachten. Create vtkamerontwerp maakt een ontwerp op maat met de grootste zorg en aandacht voor detail en kwaliteit De handelswijze m.b.t. ontwerp keuken antwerpen Hierbij geven wij uiteraard ook advies over de juiste materiaalkeuze kleur en indien u wenst ook over de verlichting. Onze vakmens.

Data over Ontwerp keuken antwerpen

offertes aanvragen ik ben een vakman login hoe werkt het offertes aanvragen verbouwtips erkend vakwerk faq alle categorien architect en vergunning badkamerontwerp interieurarchitect regularisatie architect nieuwbouw renovatie badkamer badkamer plaatsen badkamerrenovatie tegels badkamer sanitair dakwerken dakwerker dakreiniging dakrenovatie groendak dakterras daklichtopeningen dakraam lichtstraat lichtkoepel hellend dak pannendak leien dak rieten dak plat dak epdm roofing dakkapel plaatsen daklekkage onderdak golfplaten elektriciteit elektricien airco domotica elektrische verwarming verlichting zonnepanelen keuring elektriciteit elektriciteit vernieuwen nieuwbouw gevel gevelbekleding gevelbekleding in leien gevelbekleding in steenstrips gevelbekleding in hout pvc of metaal nieuwe buitenmuur metselen crepi gevelbepleistering spuitkurk gevelplint plaatsen gevelrenovatie gevelreiniging gevelspecialist loodgieterij leidingen kraan vervangen loodgieter sanitair toilet afvoer boiler isolatie dakisolatie spouwmuur vloerisolatie zolderisolatie ge.