Menu Sluiten

Koken In Uw Droomkeuken

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over koken in uw droomkeuken kijk dan vlug op https://construmax.be | Koken In Uw Droomkeuken

Interieur | Badkamers | Keuken | Bouw | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Koken in uw droomkeuken

home over ons keukens interieur op maat totaalconcepten inspiratie contact afspraak inspiratie laat je inspireren home inspiratie september de ideale opstelling voor je keuken door kitchensuite keuken tips elke keuken is anders maar er zijn wel vaste patronen te vinden in de keukenopstelling. Denk bijvoorbeeld de uvorm of lvorm. Uiteraard is de opstelling van je keuken vaak afhankelijk van de beschikbare ruimte. heb je toch de kans om de opstelling van je nieuwe keuken te bepalen dan geven wij je graag de nodige inspiratie lvorm de bekendste opstelling is de lvormige of hoekvormige keuken. In deze opstelling is de werkdriehoek optimaal zodat je kan koken zonder al te veel te moeten verplaatsen. uvorm met een uvormige keuken leg je binnen de werkdriehoek minimale afstanden af. Tijdens het koken is alles binnen handbereik en er is zowel voldoende werk en opbergruimte. Een ukeuken neemt echter wel wat plaats in beslag. Wij raden aan enkel een uvormige keuken te plaatsen in ruimtes die minstens meter breed zijn koken in uw droomkeuken grote maten let o.

collectie massief maatwerk interieur massieve keukens unieke stukken projecten woontheater over ons journaal contact menu nl en massieve keukens massieve keukens de keuken als leefruimte in uw woning met respect ziel en beleving voor het materiaal. Uw droomkeuken realiseren daar gaan we voor. Op basis van uw wensen tekenen we een gepersonaliseerd ontwerp uit. En we houden elke stap in eigen beheer van dvisualisatie en productie tot plaatsing. Het verschil dat maken we met authentieke en exclusieve materialen in een ronduit verbluffende vormgeving. Maak een afspraak ons proces ontwerp productie plaatsing van ontwerp tot realisatie woontheater gaat voor een persoonlijke aanpak. Uw wensen vormen altijd het uitgangspunt van onze creaties. Dat geldt zowel voor het ontwerp van uw keuken als voor de toestellen. .

Gegevens over Koken in uw droomkeuken

ki wonen leven koken baden slapen opbergen inspiratiewoning realisaties werken winkels lichaam amp geest kantoren amp kmo industrile projecten realisaties realisaties bedrijfsprofiel uw project ons bedrijf contact koken elke maaltijd een feest omdat maaltijden zorgen voor de nodige rustmomenten in ons drukke bestaan besteden we er steeds meer zorg en aandacht aan. Een mooie optimaal benutte en comfortabel ingerichte keuken geeft u net die extra stimulans om te koken met nog meer liefde en plezier. De keuken is een plaats die inspireert bij het koken en ook kan dienen als warme sfeervolle leefruimte voor het hele gezin maar ook als ontmoetingsplaats met vrienden Het toekomstperspectief van koken in uw droomkeuken Laat uw fantasie de vrije loop en wij creren uw droomkeuken op.