Menu Sluiten

Keukenrenovatie

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Informatie over keukenrenovatie.

Keukenrenovatie is meestal iets goedkoper dan het kopen van een compleet nieuwe keuken.

Ondernemingen gespecialiseerd in keukenrenovatie zijn in staat om uw keuken volledig aan te passen naar uw persoonlijke keuken en wensen. Een keukenrenovatie betekent dat u bepaalde aanpassingen het uiterlijk en het gebruikersgemak van uw keuken kan verbeteren. Een keuken renoveren kan op verschillende manieren gebeuren.

Een keukenrenovatie is een makkelijke manier op de keuken op te frissen. In vergelijking met een nieuwe keuken heeft het enkele interessante voordelen. Daarnaast zorgt een investering in de keuken altijd voor een waarde verhoging van de woning.

Een nieuwe keuken kan aardig wat geld kosten. Dikwijls i.

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keukenrenovatie kijk dan vlug op https://construmax.be | Keukenrenovatie

Keuken | Interieur | Badkamers | Bouw | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keukenrenovatie

home bedrijfsvoorstelling projecten kantoren winkels loften woningen villas b b appartementen specials realisaties voor na contact woningen villa s totaalrenovatie woning waregem totaalrenovatie villa nederland totaalrenovatie zaak privewoning malle verbouwing woning mortsel renovatie woning borgerhout renovatie woning borgerhout badkamer renovatie denderleeuw badkamer renovatie denderleeuw verbouwing duplex appartement verbouwing duplex appartement keukenrenovatie herenthout keukenrenovatie herenthout verbouwing woning edegem verbouwing woning edegem woning hove woning hove totaalrenovatie woning te meerhout renovatie uitbreiding woning deurne renovatie uitbreiding woning deurne nieuwbouw villa te keerbergen nieuwbouw villa te keerbergen verbouwing.

td design over ons realisaties blog contact keukenrenovatie meubelrenovatie traprenovatie deurenrenovatie plafondrenovatie over ons realisaties blog contact keukenrenovatie meubelrenovatie traprenovatie deurenrenovatie plafondrenovatie uw interieur herleeft het verhaal blijft lees meer wat maakt ons uniek we hanteren een unieke werkwijze namelijk decaperen keukenrenovatie zijn vaak gezocht Daardoor ziet het materiaal er na behandeling precies uit als nieuw. Hout wordt meestal gezandstraald maar door middel van decaperen bekomen we een veel mooier eindresultaat. Waarom decaperen of zandstralen glasparelstralen decaperen glasparelstralen jaar ervaring in ambachtelijke houtrenovatie christophe en zijn vrouw evelyne zijn de drijvende kracht achter td design. Beiden gepassioneerd door hout het vak en de ambacht. Christophe studeerde af als industrieel ingenieur Een keuze maken in keukenrenovatie Daardoor heeft hij logisch inzicht en kijkt hij altijd praktisch vooruit. Vandaar dat td design altijd uitpakt met .

De discipline van Keukenrenovatie

home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen home over ons klusjesmannen badkamerrenovatie bezettingswerken elektriciteit stopcontact plaatsen gyprocwerken hovenierswerkzaamheden keukenrenovatie klinkerwerken schilderwerken loodgieters badkamerrenovatie cvketel dakwerken ontstoppingsdienst rioleringswerken septische put ledigen waterleiding leggen klusjesman overpelt in en om huis zijn er heel wat klussen en klusjes die een klusjesman uit overpelt kan uitvoeren om de kwaliteit en levensduur van diverse bouwonderdelen te garanderen. Zo is het noodzakelijk om regelmatig het sanitair te renoveren en is .