Menu Sluiten

Keukenrenovatie Voor Koks Met Klasse

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keukenrenovatie voor koks met klasse kijk dan vlug op https://construmax.be | Keukenrenovatie Voor Koks Met Klasse

Keuken | Badkamers | Bouw | Schrijnwerk | Interieur | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keukenrenovatie voor koks met klasse

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest keukenrenovatie keuken renovatie in antwerpen voor koks met klasse bekijk onze bedrijfsvideo. De keuken het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt n een blijvende indruk nalaat op gasten keukenrenovatie voor koks met klasse verdient geld voor jou Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie tot en met de afwerking. Geloof ons wanneer we klaar zijn popelt u om te koken in klasse Onze aanbeveling m.b.t. keukenrenovatie voor koks met klasse Perfectie tot in de fijnste details koken in uw droomkeuken wilt u een keuken met uitstraling dan zijn de details cruciaal bewerkingswijze handvatten tablet materiaalkeuze kiest u construmax voor uw keukenrenovatie dan krijgt u een partner met oog voor detail n met een eigen .

.

Sterke info over Keukenrenovatie voor koks met klasse

.