Menu Sluiten

Keuken Met Uitstraling

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keuken met uitstraling kijk dan vlug op https://construmax.be | Keuken Met Uitstraling

Interieur | Keuken | Schrijnwerk | Bouw | Badkamers | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken met uitstraling

atelier producten toepassingen referenties showroom contact atelier producten toepassingen referenties showroom contact granigo staat voor interieur design als resultaat van een interactie tussen natuurlijke elementen moderne technologien en vakmanschap. Werkwijze opmeting atelier plaatsing de realisatie van uw droomproject start met de opmeting van uw maatwerk tot in de kleinste details. Onze planning contacteert u om een afspraak bij u thuis. Na opmeting bezorgen onze vakmensen u aan de hand van hun opmeting en uw wensen een gedetailleerd ontwerp. Na uw definitieve goedkeuring hiervan vormt dit ontwerp de basis van een productiefiche voor de atelier. In de fase voor opmeting maken wij u graag een eerste offerte op basis van uw plannen keuken met uitstraling bedrijf Tevens bent u steeds welk.

home wie we zijn interieurontwerp scheepsinterieur maatwerk ebook projecten maatwerk ontwerp interieurinrichting scheepsinterieur winkelinrichting kantoorinrichting keuken nieuws contact home wie we zijn interieurontwerp scheepsinterieur maatwerk ebook projecten maatwerk ontwerp interieurinrichting scheepsinterieur winkelinrichting kantoorinrichting keuken nieuws contact vacature administratief bediende en calculator met affiniteit voor interieur in inside elft functieomschrijving als administratief bediende zorg je mede voor de communicatie naar de buitenwereld. Jij bent het aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Je bent goed met cijfers en hebt affiniteit met interieur. Als calculator biedt je ondersteuning aan onze interieurarchite.

Data over Keuken met uitstraling

gentinis. Keukens. .. Di za altijd mogelijk op afspraak ook buiten onze openingsuren. Home keukens meubelen interieur contact catalogi home keukens meubelen interieur contact catalogi .. Di za altijd mogelijk op afspraak ook buiten onze openingsuren Onze aanbeveling m.b.t. keuken met uitstraling Terug keukens. Home keukens modern strak terug modern strak. Omschrijving. De moderne keuken wordt vaak gedefinieerd door een strak hoekig en eenvoudig ontwerp. Deze hebben weinig tot geen versiering maar voornamelijk vlakke oppervlakken die een horizontale en gedurfde uitstraling geven. Een gebrek aan versiering betekent niet dat moderne keukens er niet mooi uit kunnen zien.een moderne keuken is glamoureus en ideaal als u uw keuken subtiel wilt verdelen en een zelfverzekerde strakke uitstraling wilt geven. Minimalisme en gestroomlijnde functies geven deze keukens ook een eenvoudige maar elegante uitstraling. Bekijk onze moderne keuken realisaties voor een aantal geweldige ideen of kom gerust even op een vrijblijvend gesprek. Wij helpen u graag verder. C.