Menu Sluiten

Keuken Laten Renoveren Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keuken laten renoveren antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Keuken Laten Renoveren Antwerpen

Interieur | Bouw | Schrijnwerk | Badkamers | Keuken | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken laten renoveren antwerpen

home over ons diensten werkwijze in de kijker projecten contact totaalrenovaties ontwerp amp uitvoering totaalrenovaties ontwerp amp uitvoering totaalrenovaties ontwerp amp uitvoering totaalrenovaties ontwerp amp uitvoering totaalrenovaties ontwerp amp uitvoering totaalrenovaties ontwerp amp uitvoering totaalrenovaties ontwerp amp uitvoering totaalrenovaties ontwerp amp uitvoering state of the art totaalrenovaties totaalrenovaties ontwerp amp uitvoering state of the art totaalrenovaties state of the art is het aangewezen aanspreekpunt voor smaakvol redesign en zorgvuldige renovatie van uw woning state of the art bouwt tot de macht van het ontwerp van een studio tot een hedendaagse inrichting van een volledig luxe penthouse. Interieurvormgever en ontwerper ignace fieremans .

home algemene bouwwerken badkamers keukens interieurbouw contact facebook instragram pinterest play scroll naar beneden voor meer construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail. Glenn peeters construmax badkamers uw oase van rust. Een badkamer moet een oase van rust zijn keuken laten renoveren antwerpen kostenraming Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons. Meer over onze badkamers keukens voor koks met klasse. Wilt u uw keuken vernieuwen en woont u in regio antwerpen doe een beroep op onze vakmensen. Meer lezen over onze keukens algemene bouwwerken zorgeloos uw wo.

Het terrein van Keuken laten renoveren antwerpen

home gratis offerte vdtpleisterwerken vergelijk gratis pleisterwerken offertes. Bespaar op de kosten start de gratis offerteaanvraag pleisterwerken antwerpen met pleisterwerken in antwerpen zorg je voor een schone afwerking van alle muren en plafonds in je woning. Op deze pagina lees je alles over binnenpleisterwerken en het bepleisteren van je gevel in antwerpen Enige opheldering over keuken laten renoveren antwerpen Daarnaast vind je informatie over de soorten binnenpleisterwerken en de eigenschappen van buitenbepleistering. Ook lees je hoe je gemakkelijk een goede stukadoor vindt. Start nu de gratis offerteaanvraag hoe doe je dat heel simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het offerteformulier invullen. Je ontvangt dan snel tot maximaal offertes. De offertes zijn helemaal gratis en vrijblijvend. Vergelijk de offertes en kies snel en gemakkelijk het stukadoorsbedrijf dat best bij je wensen past. Door te vergelijken bespaar je tot wel op de kosten navigeer op deze pagina naar . Welke werkzaamheden vallen onder pleisterwerken . Waarom pleisterwerken in antwerpen uitbesteden . Prijs pleisterwer.