Menu Sluiten

Keuken Antwerpen Met Uitstraling

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over keuken antwerpen met uitstraling kijk dan vlug op https://construmax.be | Keuken Antwerpen Met Uitstraling

Bouw | Keuken | Badkamers | Interieur | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Keuken antwerpen met uitstraling

home exclusieve raamdecoratie horizontale jaloezien verticale jaloezien rolgordijnen binnenzonwering tapijten nieuwste exclusieve producten realisaties blog contact privacy policy verticale jaloezien lamellen ridoo uit hove regio antwerpen de combinatie van functionaliteit en elegantie verticale lamellen en jaloezien zorgen voor het ideale evenwicht tussen voldoende lichtinval en de gewenste hoeveelheid privacy. Bovendien zijn ze heel eenvoudig te reinigen omdat stof en andere viezigheden zich niet zo gemakkelijk kunnen ophopen in een verticale jaloezie keuken antwerpen met uitstraling zijn zeer populair Verticale lamellen zijn perfect geschikt voor grote schuiframen en voor vensters met een speciale vorm zoals hoekvensters. Ze zorgen eveneens voor de nodige sfeer en dragen zo bij aan de huiselijke warmte. Bij ridoo kunt u terecht voor de volgende soorten verticale jaloezien bekijk de soorten kunststof lamellen verticale jaloezien vervaardigd uit kunststof zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes. U kunt ze plaatsen in de badkamer in de bijkeuken of in de waskamer. Ze kunnen niet verkleuren door de zon en ze hebb.

skip to content current page experience food brunch minus reservations gift card contact reservations open menu close menu current page experience food brunch minus reservations gift card contact reservations open menu close menu current page experience food brunch minus reservations gift card contact reservations welcome in umami reservations gift cards the umami experience de umami experience is uniek in antwerpen. Het totale concept is een ontdekking voor alle zintuigen. Bij binnenkomst in umami wordt u verleid door de geur van citroengras. De eerste aperitiefhapjes smelten op uw tong. De muziek past perfect in het werelds concept en de uitstraling van umami. Het interieur naar de hand van antwerpse styliste monique stam is tot in de puntjes uitgedacht en zorgt voor een eclectische sfeer. U waant zich werkelijk in hong kong of londen. Bovendien geeft de open keuken u een blik op het werk van de chefs. Our story umami bestaat al ruim jaar in de luikstraat in antwerpen. We werken vanuit een internationaal orintaals kader. Naast een sfeerv.

Interesse in Keuken antwerpen met uitstraling

menu reserveren over ons private dining contact nl fr eng olivier de vinck opening kommilfoo zilver prosper montagne goud prosper montagne eerste kok van belgie benelux aspergerestaurant michelin bronzen delta vlaanderen gaultampmillau olivier groeide op aan het antwerpse zuid en was oorspronkelijk niet voorbestemd om een restaurant te openen. Hij studeerde economie en behaalde een mba aan de european university in antwerpen. Om zijn studies te betalen werkte hij vaak in restaurants en zo groeide zijn liefde voor het koken. Hij kwam in contact met topchef eddie van maele en volgde bij hem cursussen gedurende jaar het nut van keuken antwerpen met uitstraling Daarna deed hij stages in diverse toprestaurants in het buitenland vooral spanje om moderne kooktechnieken aan te leren. Het team sinds leidt inger blancquaert het gemotiveerde team. Inger ontvangt u als gastvrouw en helpt u kiezen uit onze verschillende menursquos of a la cartegerechten. Christophe collard staat haar bij om de pas.