Menu Sluiten

Afwerking Keuken Antwerpen

Nieuwbouw, aanbouw, renovatie. Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust. Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

Haal de max uit uw bouwproject

Construmax staat voor zorgeloos bouwen of renoveren met een prijs- en kwaliteitsbewuste aannemer. Wij staan garant voor een perfecte afwerking en oog voor detail.

 • Algemene bouwwerken
  Nieuwbouw, aanbouw, renovatie: Construmax doet het allemaal. Wij volgen uw project op van begin tot eind, en beloven u gemoedsrust.
  Hoe dat kan? Onze werknemers zijn perfect op elkaar afgestemd.

 • Badkamers
  Een badkamer moet een oase van rust zijn. Uw plek om te ontspannen. En liefst ook een ruimte die praktisch in elkaar zit en de drukte van de dag aankan. Dat is de badkamer die u krijgt bij ons.

 • Keukens

  De keuken: het kloppende hart van uw huis. De ruimte die koken leuker maakt én een blijvende indruk nalaat op gasten. Wij werken uw idee uit in een ontwapenend ontwerp en zorgen voor de volledige renovatie, tot en met de afwerking. Geloof ons: wanneer we klaar zijn, popelt u om te koken – in klasse.

 • Interieurbouw

  Op zoek naar een op maat gemaakt interieur? Dan hebt u net de ideale partner gevonden. In onze schrijnwerkerij in Antwerpen vindt u experts met jaren ervaring, die uw idee omvormen tot prachtig maatwerk van hout. Dat doen ze zelf, of in samenspraak met uw architect. Bovendien kunt u alles aan ons overlaten: van concept tot plaatsing.

Overtuigd?

Laten we samen uw dromen bouwen. Ontvang vrijblijvend een offerte

Meer info

tags: Keukenrenovatie – Keukenrenovatie Antwerpen – Leveranciers Keukenrenovatie – Keuken Laten Renoveren Antwerpen – Prijs Keukenrenovatie Antwerpen – 

Wenst u meer info over afwerking keuken antwerpen kijk dan vlug op https://construmax.be | Afwerking Keuken Antwerpen

Keuken | Bouw | Interieur | Badkamers | Schrijnwerk | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Afwerking keuken antwerpen

home restauratie letterkappen maatwerk galerij publicaties natuursteen gazet van antwerpen contact menu home restauratie letterkappen maatwerk galerij publicaties contact fotogalerij maatwerk gerealiseerde projecten maken van kelderrekken in massieve delen. Massief uitgewerkt osseoog. Massief uitgewerkt osseoog. Brievenbus deuromlijsting deuromlijsting met meerdere profieleringen. Deuromlijsting met meerdere profieleringen. Deuromlijsting met meerdere profieleringen. Deuromlijsting deuromlijsting met boog en sluitstuk stierenkop afwerking keuken antwerpen binnen uw budget Bak in arduin. Schouw in arduin. Keuken werkblad in blauwe belgische hardsteen met afwerking gevlamd en geborsteld. Keuken werkblad in blauwe belgische hardsteen met afwerking gevlamd en geborsteld. Dubbele spoeltafel in belgisch blauwe hardsteen. Dubbele spoeltafel in belgisch blauwe hardst.

bel of volledige renovatie van keukens badkamers huizen appartementen. Volledige cordinatie en perfecte afwerking door n firma met eigen personeel home onze promoties enkele realisaties video renovatiewerken sanitair en badkamers keukens loodgieterij en verwarming contact bekijk onze video bekijk onze promoties bezoek onze toonzaal slachthuislaan antwerpen schijnpoort sportpaleis open u u za u u zo gesloten renovatiewerken en verbouwingswerken renoveren zonder zorgen een kleine of grote renovatie van sanitair tot keuken van dakwerken tot kelder van appartement tot woning reken op a.v.l. Service gelegen in antwerpen voor al uw renovatiewerken en verbouwingswerken overal in belgi. Als u met a.v.l Extra uitleg over afwerking keuken antwerpen Service in zee gaat kunt u bouwen op n firma die de volledige renovatiewerken op zich neemt. Wij maken tevreden klanten met onze perfecte service complete cordinatie en afwerking tot in de puntjes. Onze geslaagde renovatieprojecten omvatten onder meer transfo.

Data over Afwerking keuken antwerpen

toggle navigation huidige projecten referenties nieuws over alta build contact u bepaalt de afwerking afwerking op maat een nieuwe woning bouwen die volledig voldoet aan uw persoonlijke wensen. Daar zijn we goed in. Beter nog het is onze specialiteit. Bouwen is bij ons geen avontuur. Maar een strak gecooumlrdineerd en gestuurd proces waar u deel van uitmaakt. Zeker als u een woning op plan koopt. Als vroege koper geven we u alle ruimte om het adres naar uw eigen levensstijl aan te passen. Zonder moeite. Wil u graag een grotere slaapkamer of de tussenmuur bij de keuken verwijderen geen probleem. Wij vertalen uw plan op maat naar een inspirerend project met veel oog voor detail. En mocht u nieuwsgierig zijn naar de voortgang van de bouwfase laat het gewoon weten. We nemen u graag mee naar de werf zodat u het van dichtbij kan zien. U bepaalt de inrichting van uw appartement of woning professionele binnen.